Χτίζουμε το μέλλον μαζί

Διοργανώσαμε μια ημέρα Team Building για όλους τους εργαζομένους μας, καλωσορίζοντας τη νέα εποχή της εταιρείας μας.

Μια ημέρα μετά το επίσημο λανσάρισμα του νέου ονόματος και της νέας εταιρικής ταυτότητας της Principia, βρεθήκαμε όλοι μαζί και ήρθαμε σε πρώτη επαφή με τα νέα Vision, Mission και Values της εταιρείας. Παράλληλα, ενημερωθήκαμε για το νέο brand guideline μέσω ειδικά σχεδιασμένων βιωματικών δραστηριοτήτων.

Μια ημέρα για όλους τους εργαζομένους

Υποδεχθήκαμε τους εργαζομένους μας από όλη την Ελλάδα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Για να καλωσορίσουμε όλοι μαζί την επόμενη ημέρα της εταιρείας, χαρίσαμε στον κάθε εργαζόμενο ένα προσωποποιημένο δώρο: ένα σακίδιο με το όνομα του, το οποίο περιείχε γραφική ύλη, μπουκάλι πολλαπλών χρήσεων και γιλέκο ασφαλείας, όλα με το λογότυπο της Principia.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Αριστοτέλης Χαντάβας, CEO της Principia, απηύθυνε χαιρετισμό δίνοντας μια γεύση από όσα θα ακολουθήσουν. Στη συνέχεια, παρουσιάσαμε αναλυτικά το νέο brand της εταιρείας, σε όλες τις εφαρμογές του, τόσο σε υλικά που αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας όλων, όσο και στην προβολή της εταιρείας σε έντυπα και ψηφιακά μέσα.

Βιωματικές δραστηριότητες

Η συνέχεια της συνάντησης επικεντρώθηκε στο νέο Vision μας: Empowering a Sustainable Tomorrow. Με βάση το όραμά μας, μιλήσαμε για τις αξίες που διέπουν την εταιρεία και την αποστολή που καθοδηγεί το κάθε μας βήμα.

Για να τονίσουμε τη σημασία της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης, σε κάθε μας δραστηριότητα, χωρίσαμε τους εργαζομένους σε ομάδες και τους αναθέσαμε μια “αποστολή”. Οι ομάδες κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα αυτοσχέδιο έντυπο υλικό για την εταιρεία μας, να κινηματογραφήσουν ένα χιουμοριστικό video για τα social media, και να δημιουργήσουν μια επιχειρηματική πρόταση για ένα φανταστικό νέο προϊόν. Όλοι οι συμμετέχοντες έπρεπε να δουλέψουν γρήγορα και αποδοτικά, με ομαδικό πνεύμα αλλά και με προσωπικές πινελιές, για να επιτύχουν το στόχο τους. Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν σε όλους μας και ήταν εντυπωσιακά, αποσπώντας την επιβράβευση και τα θετικά σχόλια όλων.

Σχετικά άρθρα

4 Απριλίου, 2024
Principia: Launch Event
Παρουσιάσαμε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, την Principia, τη νέα εταιρεία κοινών συμφερόντων που προέκυψε από την πώληση του 50% της Enel Green Power Hellas στη Macquarie Asset Management. Η εταιρεία δραστηριοποιείται ήδη από το 2008 ως μέρος της Enel Green Power στην Ελλάδα. Για να παρουσιάσουμε τη νέα εταιρική ταυτότητα της Principia διοργανώσαμε μια εκδήλωση για συνεργάτες, θεσμικούς και παραγωγικούς εταίρους της εταιρείας. Το "παρών" έδωσαν οι βασικοί μέτοχοί της, ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Σκρέκας. "Η πρόοδος προϋποθέτει νέα γνώση και...
17 Απριλίου, 2024
Χρυσή διάκριση για το «Βe the Ηero»
Χρυσή διάκριση για το «Βe the Ηero» στα PR Awards 2024, αναδεικνύοντας για ακόμη μια...
20 Σεπτεμβρίου, 2023
«Energy on the Go»:  Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα
Την φετινή σχολική χρονιά, 600 παιδιά και νέοι συμμετείχαν στο καινοτόμο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα «Energy...